07 Şub

Rafet E. Alemdar MSc Savunma

31 Oca

Ayda Hashemi PhD Savunma

Prof. Dr. Mehmet Akif Sarıkaya'nın danışmanlığını yürüttüğü, Jeodinamik Programı doktora öğrencisi Khadijeh (Ayda) HASHEMI’nın tez savunması 31 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 14.00’da Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Binası giriş katındaki Amfi 100’de yapılacaktır. Katılımınızı bekleriz.

23 Oca

Furkan Karabacak MSc Savunma

Prof. Dr. Tolga Görüm'ün danışmanlığını yürüttüğü, Jeodinamik programı yüksek lisans Öğrencilerinden Furkan Karabacak’ın tez savunması 23 Ocak 2024 tarihinde, Salı günü saat 14.00’da Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Binası giriş katındaki Amfi 100’de yapılacaktır. Katılımınız bizleri mutlu edecektir.

18 Oca

Deniz İnan MSc Savunma

Prof. Dr. Tolga Görüm'ün danışmanlığını yürüttüğü, Jeoloji Programı yüksek lisans öğrencisi Deniz İnan’ın tez savunması 18 Ocak 2024 tarihinde, saat 14.00’da Avrasya Yer Bilimleri Enstitüsü Binası giriş katındaki Amfi 100’de yapılacaktır. Katılımınızı bekleriz.